TP POOLS MAAKT VAN JE HUIS EEN VAKANTIEPLEK, MET HET IDEALE ZWEMBAD

TP Pools

Voor veel mensen lijkt het aanleggen van een eigen zwembad een verre droom. Dankzij de jarenlange expertise van TP Pools hoeft dat niet zo te zijn. Er zijn enorm veel mogelijkheden om van je thuis een vakantieplekje te maken met een speelse waterpartij.

Of je nu kiest voor een groot of een klein zwembad, we helpen je volledig op weg. Zodat je jarenlang kan genieten van waterpret, in de privacy van je eigen huis of tuin.

TP Pools leg zwembaden aan van alle formaten en dit zowel binnen als buiten. Neem contact op voor een gratis offerte en om jouw project samen uit te werken!

press to zoom
press to zoom
1/1

Een klassiek zwembad voor extra waterpret

Bij TP Pools in Leuven hebben we een jarenlange ervaring in het bouwen van traditionele betonzwembaden. Hierbij kan je zelf kiezen hoe groot je het bouwt. Wat hierbij zoal komt kijken?

We graven eerst de vorm van het zwembad uit om vervolgens op de bodem een gewapende betonplaat te leggen en te omringen met gewapende keermuren.

Daarna gaan we aan de slag met het afwerken van het zwembad: er komt een extra afwerkingslaag in, een beschermingsvilt en een folie uit pvc.

De folie is van ALKORPLAN en maar liefst 1.5 mm dik. Deze wordt ter plaatse gelast door een erkende installateur en is een belangrijk onderdeel van het zwembad.

Tot slot krijgt je nieuwe zwembad de nodige inbouwstukken en randafwerking.

INTERESSE? WIJ KOMEN GRAAG LANGS!

Heerlijk relaxen in een uniek zwembad

Misschien droom je van een zwembad dat net iets anders is dan de klassieke versie? TP Pools uit Leuven biedt ook mooie en verrassende alternatieven aan.

Zo kan je kiezen voor een houten zwembad of een zwembad met staalconstructie. Dit soort zwembaden kan je als handige Harry zelf monteren. Voor de begeleiding hierbij vertrouw je op ons. Zo kom je snel tot het beste resultaat.